Thaimassage recension damer porr

thaimassage recension damer porr

Gick idag för första gången på ett thaimassage i Malmö. En ganska fräsch 22 årig dam. Tar av mig kläderna lägger mig naken (såsom jag blivit. Den stora recensionstråden om thaimassage i Sverige! .. Alla kvinnor på det här stället har gett mig massage tidigare och jag har fått ett HE. Sitter fyra kvinnor runt ett bord och spelar poker, och det finns två kvinnor till i rummet. Det är OK att få massage och jag betalar för en timmes.

Thaimassage recension damer porr - escort

Varsamt torkade hon av mig och det hela tog sin ände i ett glas vatten som hon bjussade mig på innan jag lommade iväg. Hon hade en fin kropp. Trevlig medelålders tjej som gav en helt underbar oljemassage! Ursprungligen postat av tjomp Men det gör deras kunder. thaimassage recension damer porr Jag ringde på och blev insläppt av en enormt storbystad och silikonstinn ung dam med ett glatt men osäkert leende. Hon hade lite inledande. Jag har återigen testat Göteborgs utbud av thaimassage. Jag gick oanmäld till en salong i de södra delarna. Det var en äldre dam som. Gick idag för första gången på ett thaimassage i Malmö. En ganska fräsch 22 årig dam. Tar av mig kläderna lägger mig naken (såsom jag blivit.

Thaimassage recension damer porr - dating sida

De skrattar och den nya tjejen klappar lite på kuken. Den stora recensionstråden om thaimassage i Sverige! Med andra ord, visst njut av den uppmärksamhet som hon ger dig men tro inte att du är ensam och speciell. Det här verkar lovande tänkte jag. Inget erbjudande om "extra" vid något av dessa tillfällen. När jag var och klippte mig sist i en ganska stor stad i mitten av Sverige fick jag syn på en salong och tittade lite på deras prislista, kr för en oljemassage!! Minns inte vad stället heter eller exakt var det ligger.

0 comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 2